Bij Karin & Co vindt U een ruime keuze aan dameskleding, het is de modezaak bij uitstek voor meisjes en vrouwen die zich van kop tot teen modieus en trendy willen kleden van maat 32 tot 50. U kan er ook terecht voor de bijpassende schoenen, handtassen en juwelen.

Met onze 300 m2 winkelruimte kan U gezellig winkelen in onze huiselijke sfeer en geven wij U graag professioneel kledingadvies bij het samenstellen van uw outfit.

Wij hebben een vrije ingang waar U altijd hartelijk welkom bent.

Voor elke gelegenheid kan U bij Karin & Co cadeaubonnen verkrijgen die onbeperkt geldig zijn. Kledingmerken:
Batida, Enjoy, Comma, Comme ça, Sir Oliver, TomTailor, Geisha, Yest, Rino & Pelle, MoreThanThat, Rabe, Zerres, Blue Seven, Bianca, Diversa, Sophia Perla
Schoenenmerken:
Brako, Brako anatomics, Pindiere & Karston.

Ons team

Wij zijn een familiezaak die reeds meer dan 40 jaar bestaat!

Karin, de mama is in 1980 met de zaak begonnen en heeft haar dochters groot gebracht in de zaak waardoor ook zij de microben van de mode te pakken hadden! Beide waren ze niet weg te slagen uit de winkel en beslisten meer dan 10 jaar geleden om ook mee de zaak uit te baten waardoor ze een grote verbouwing deden en hun zaak nog uitbreide tot wel 300m² winkelplezier.

De blonde dochter met het stijl haar noemt Jill en houdt ervan om je van kop tot teen helemaal klaar te stomen voor een leuk feestje of een dagelijkse outfit of dergelijke.

De dochter met de krollen noemt Kim en zij kent de stock helemaal van buiten en helpt je ook graag mee te zoeken naar de ideale outfit!

Sinds kort zorgt ook Kathleen dat jij jouw ideale outfit vindt voor de gepaste gelegenheid.

Onze voordelen

U komt winkelen in een familiale sfeer.

Passen zoveel u wil.

Na u aankoop kan u steeds genieten van een lekker tasje koffie of iets fris met daarbij soms de eigen gebakken zoetigheden van de mama.